Sidder du derude og er ung. Du er måske 16, eller 26? Har du brug for at snakke med andre på ca. din egen alder omkring sygdommen sklerodermi og hvordan man bedst muligt håndterer den?

Hop på facebook – og brug de grupper som findes dér. Der er masser. Der er en dansk gruppe – for os alle, og her er ingen aldersbegrænsning. Og så findes der gruppen Teens Battling Scleroderma. Søg på sklerodermi eller scleroderma – så er der masser af muligheder.

Du kan i hvert fald finde andre at skrive sammen med – at udveksle tanker sammen med – måske er der behov for at danne en klub hvor I kan mødes et par gange om året.

Muligheden med at mødes findes allerede nu. På Dansk Sklerodermi & Raynaud Forening‘s hjemmeside finder du kontaktpersoner på kaffeklubberne. Her mødes vi over en kop kaffe og kan udveksle en masse ord, tanker mv..