Jeg ved ikke, om jeg har fundet den rette behandler endnu, men jeg føler mig på rette sti.

Jeg har fundet en Europæisk side – EUSTAR – som er en gruppe forskere fra hele Europa, der forsker i sklerodermi. Jeg citerer fra hovedsiden: “EUSTAR aims to foster the awareness, understanding and research of scleroderma and its management throughout Europe.”
Blog Image
På hjemmesiden kan man under “affiliates” og “members” søge på “denmark”, og du finder de hospitaler som har en læge der er bekendt med sklerodermi. Tilfældigvis blev jeg af min egen læge henvist til Herlev Sygehus, INDEN diagnosen, så jeg er lidt heldig. Men hvis dit eget hospital ikke har en ekspert eller hvis de ikke “arbejder sammen” med et sådant, så benyt dig af det frie sygehusvalg. Dette vil du også erfare ved at læse bogen, jeg henviste til i mit allerførste indlæg.

Er du stadig i undersøgelsesfasen eller er det stadig nyt og du ikke helt har accepteret eller vænnet dig til tanken, så LAD VÆRE med at gå ind og se de billeder, der er. Det er hård kost – nu er du advaret.